mandag 28. mai 2012

Solnedgang

Med et kjempenyyys var vi våkne. Tett som en uønsket forstoppelse var det minimalt med oksygenopptak på den polleninfiserte allergikern som lå å gispa etter luft og nøs ved siden av meg i sengen. "Had du sadd opp vinduet iden"?! "Dtakk"! "Værse go, dæ ær jo varnt ute...æll var du ironisk nå"?!...

Visst var det varmt. Vi hadde ikke fått utnyttet hetebølgen som hadde ligget over oss som et grytelokk de siste dagene. Men idag skulle vi ta oss en Tjømetur, slappe av i sola, skaffe litt kroppslig grunning til kommende Nicetur, fiske litt og restituere kropp og sjel etter jobb og annet hverdagssysler.

Ved Verdens Ende ute på Tjøme, nærmere sagt Moutmarka, travet vi nedover som to hester klare for slakting. App ro po slakting og verdens ende, det var nesten så vi møtte "vår skaper" da vi på veien ned til sjøen, holdt på å tråkke på en livsfarlig skapning. Klare kilder (Animal Planet), indikerer at vi hadde en aller så lite close encounter med en av verdens giftigste slanger, en Brown Snake. Heldigvis, reddet av to sørlandske falkeøyne, ble det med skrekken og kunne derfor fortsette vår ferd ned til sjøen og den totale rekreasjon.




Her fisket vi solnedgangen ned, fyrte bål og koste oss til gammel dag ble til ny. Her er en noen bilder fra den fine kvelden vår.



    
















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar